پس از معرفی یکی از زیرمجموعههای SIMULIA 2016 یعنی TOSCA (اینجا: آشنایی با نرم افزار TOSCA)، امروز قصد داریم نرم افزار Isight را خدمت شما معرفی کنیم. پس با ما باشید در ” آشنایی با نرم افزار Isight : مسیری برای طراحی مطلوبتر”
چالش های پیش روی صنعت، چرا Isight ؟!
در دنیای امروزی که در آن میتوان به وفور محصولات مبتنی بر توسعه و ساخت از طریق کامپیوتر را پیدا کرد، مهندسین و طراحان از طیف وسیعی از نرم افزارها بهره میگیرند تا محصولات موردنظر خود را به مرحله سنجش و تولید برسانند. اما معمولاً، پارامترها و نتایج بدست آمده از یک مجموعه نرم افزاری باید بعنوان ورودی برای یک نرم افزار دیگر مورد استفاده قرار گیرد و انجام این مرحله به شکل دستی و غیراتوماتیک سبب کاهش بهره وری، کاهش سرعت فرآیند طراحی و تولید خطاهای ناخواسته در تحلیل و شبیه سازی میشود. به همین منظور، SIMULIA با ارائه یک راهکار هوشمندانه، از قدرت بسته های نرم افزاری گوناگون همچون یک اهرم قدرتمند بهره گرفته است. از اینرو، بسته نرم افزاری Isight با هدف ترکیب کردن و بکارگیری برنامه های گوناگون در کنار یکدیگر و تکرار حلقه طراحی – جستجوی نتایج در فضای مورد نظر – رسیدن به طراحی ایده آل به صورت کاملاٌ اتوماتیک به بازار ارائه شده است. قدرت و توانایی Isight در بدست گرفتن کنترل و تسلط بر نقشه راه و پارامترهای طراحی، سبب بهبود چشمگیر عملکرد، کاهش قابل توجه خطاهای ناخواسته و تسریع پروسه تولید یک محصول میگردد.
اتوماسیون روند و طراحی بهینه
Isight در واقع یک راه حل جامع برای فراهم آوردن ابزارهای منعطف و کارآمد در جریان فرآیند طراحی یک محصول صنعتی است. این نرم افزار با بهره گیری از برنامه های گوناگون نظیر نرم افزارهای تجاری CAD و CAE، برنامه های داخلی توسعهیافته و همچنین بهرهگیری از برنامه صفحه گسترده Excel، سبب شده تا مهندسین طراح و محققین این حوزه بتوانند حالت مطلوب و بهینه پارامترهای موردنیاز برای طراحی و تولید یک محصول را استخراج کنند. Isight کاربران را قادر میسازد تا از تکنیک های پیشرفته نظیر طراحی آزمایش (DOE) ، بهینه سازی، تخمین و تقریب، و تکنیک 6 Sigma بعنوان اهرمی قدرتمند در فضای طراحی مورد استفاده قرار دهند و این موضوع باعث میشود تا طراحان بتوانند به شکل همزمان یک مسئله را از زوایای گوناگون رصد کنند.
طراحی آزمایش (DOE)
بخش طراحی آزمایش یا به اختصار DOE، مهندسین را قادر میسازد تا به سرعت تأثیر متغیرهای طراحی بر هدف را مورد ارزیابی قرار داده و اثر متقابل مؤثر میان متغیرهای مذکور را تعیین نمایند. همچنین، مجموعه سازمان یافته از داده های طراحی که به کمک DOE تولید شده است میتواند در ترکیب با مدل های اولیه و تخمینی محصول به منظور انجام فرآیند بهینه سازی بکار گرفته شود. روش های مورد استفاده در این بخش عبارتند از : Central Composite، Full Factorial، Latin Hypercube، Optimal Latin Hypercube، Orthogonal Arrays و Parameter Study . بعلاوه، فایل داده های استخراج شده از سایر برنامه ها نیز میتواند برای تعریف ماتریس آزمایشها بکار گرفته شود.
بهینهسازی (Optimization)
Isight مجموعهای جامع از تکنیکهای بهینه سازی که میتوانند بر روی متغیرهای گوناگونی بکار گرفته شوند را فراهم می آورد. جالب است بدانید که در این بخش، تکنیکهای بهینه سازی عددی پرکاربردی نظیر NLPQL، LSGRG-2، Hooke-Jeeves، Adaptive Simulated Annealing، Downhill-Simplex، MOST، Multi-Island Genetic Algorithm و Pointer Automatic Optimizer (یک روش ترکیبی با بکارگیری ساده است که میتواند خود را اصلاح و تقویت کند) مورد استفاده قرار گرفته است. این نرم افزار همچنین از چندین تکنیک بهینه سازی چند هدفه نظیر AMGA، NCGA و NSGA-II استفاده مینماید.
تطبیق داده (Data Matching)
تطبیق داده در واقع فرآیندی است که مدلهای شبیه سازی شده از طریق کمینهسازی میزان خطاهای گوناگون که به کمک تکنیک های بهینه سازی بدست آمده اند، کالیبره میشوند. داده های هدف میتوانند از نتایج یک آزمایش تجربی و یا یک شبیه سازی عددی حاصل از بکارگیری یک کد فراخوانی شوند.
دانلود نرم افزار SIMULIA Isight 2016:
جهت دانلود نرم افزار SIMULIA Isight 2016 می توانید از لینک زیر اقدام بفرمایید.
خیلی ممنون و متشکر از سایت مفیدتون
لطفا آموزش isight رو هم برای علاقه مندان تدوین فرمایید
سپاس از حسن نظر شما
تدوین سرفصلهای آموزش Isight در برنامه قرار داره
شما و سایر دوستان هم میتونید سیلابس پرکاربرد مورد نظرتون را با ما در میان بگذارید
منتظر آموزش کاربردی isight هستیم
تشکر از شما که چنین نرم افزارهای جدیدی رو مد نظر قرار میدید
سلام
ممنونم از سایت خوبتون
من insight را در کنار abaqus 2017 نصب کردم
و از لایسنس قبلی abaqus v 6.13 استفاده نمودم
دو سوال دارم
اول اینکه من دقیقا متوجه نشدم با insight میشه مطالعه پارامتریک رو راحت تر انجام داد؟
دوم اینکه به من پیام خطای ارور رو میده وقتی insight رو باز میکنم اما با آباکوس و توسکا مشکلی ندارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر کیانی
سلام
Isight برای بهینه سازی طراحی بکار میره
مخصوص آباکوس هم نیست
میتونید با Matlab و مثلا Catia هم ترکیب کنید و یک منحنی پارامتری را بهینه کنید؛ تواناییهای عمومی بسیار خوبی داره
به احتمال زیاد مشکل از لایسنس باشه
بسیار از توجهتون ممنونم
آیا insight لایسنس جداگانه دارد؟
در آموزش نصب آن صحبتی از لایسنس جدا از آباکوس نشده بود.
میشه در مورد نحوه رفع مشکل لایسنس آن توضیحاتی بدهید؟
با تشکر
ببینید اصلا Isight بدون نصب آباکوس هم قابل نصب روی سیستمه
ولی وقتی آباکوس نصب میشه یک FlexNet Server نصب شده و Isight هم از همون استفاده میکنه
باید مشخصاتی که برای لایسنس وارد میکنید با مشخصات هنگام نصب لایسنس آباکوس مطابق باشه
سلام .ممنون از سایت خوبتون خیلی عالی هستش.میخواستم بدونم اموزش این نرم افزار رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟ مبحث های بهینه سازی و طراحی ازمایش؟
سلام و ممنون از لطف شما
اگر منظورتون منبع فارسی باشه که متأسفانه منبعی برای این نرم افزار وجود نداره
پیشنهاد میکنم از راهنمای اصلی نرم افزار استفاده کنید که به شکل کامل و جامع امکانات را توضیح داده
با سلام و تشکر از سایت خوب تان
ایا امکان این است که در isight در کامپوننت اباکوس دو تا job را اجرا کرد نه فقط یکی.؟
برای مثال برای انجام تحلیل مونت کارلو با استفاده از اباکوس بر روی تحلیل کمانش ستون، میشه هم job مربوط به کمانش و پسکمانش را اجرا کرد؟
با تشکر
سلام
امتحان نکرده ام
با سلام و تشکر از آموزش های بسیار خوبتون،
بنده خواستم تجربه خودم از نصب نرم افزار Isight انتقال بدم که ممکنه راه گشای بعضی از دوستان باشه که با مشکل ناسازگاری لایسنس این برنامه با لایسنس آباکوس مواجه بشن و در نتیجه این نرم افزار پس از نصب باز نشه. راه حل این مشکل احتمالی این هست که در حین نصب Isight و در قسمت SIMULIA FLEXnet License server به جای IP Address ذکر شده در فایل Readme (مثلا 27800@localhost) آدرس IP لایسنس آباکوس که در حین نصب آن وارد کردند در این قسمت هم وارد کنند. مثلا برای ورژن 6.14 این آدرس هست: 27011@127.0.0.1 (اول 27011 بعد @ و بعد 127.0.0.1)
با تشکر
سلام. ممنون از سایت خوب شما.
میخواستم بپرسم ایا نرم افزاری مشابه نرم افزار i-sight وجود دارد؟ و اگر بله در ایران نیز کاربرد دارد یا خیر؟
سلام
بله، نرم افزارهای دیگری هم هستند ولی خب isight بیشتر جا افتاده