در سالهای اخیر و با گسترش نیاز به مواد هوشمند در زمینههای مختلف صنعتی، شاهد پیشرفتهای چشمگیری در رشد تولید و بکارگیری این مواد بودهایم. در این میان مواد مرکب یا کامپوزیتها (Composite) بعنوان یکی از شاهکارهای مهندسی توانستهاند جای خود را در صنایع پیشرفته و حساس باز کنند. مواد مرکب از دو جزء تشکیل شده اند: ماتریس یا زمینه و فیبر یا رشته. بسته به کاربرد مورد نظر شما ترکیب این دو عنصر میتواند خواصی بینظیر برای شما ایجاد نماید. عواملی نظیر درصد وزنی رشتهها و نیز جهت قرارگیری این الیاف نقش اساسی در ایجاد خواص مکانیکی خاص را ایفا میکنند. ممکن است شما در طراحی خود به مادهای نیاز پیدا کنید که در یک جهت دارای استحکام بسیار بالاتری ست و در راستای دیگر این مقدار از استحکام مورد نیاز نیست. شاید بتوان مواد مرکب یا کامپوزیتی را بهترین پاسخ در این مسائل به شمار آورد.
اگر شما نیز درس مکانیک شکست را گذرانیده باشید و یا در ترم جاری با آن دست و پنجه نرم میکنید این مثال کاربردی برای شما مفید خواهد بود. بحث گسترش ترک (Crack Propagation) و مدلسازی آن در نرمافزار Abaqus یکی از موضوعات مورد علاقه اساتید در پروژهها و تکالیف مکانیک شکست است و تقریبا در هر ترم گروهی از دانشجویان به ارائه این تمرین مشغول میشوند. از اینرو تصمیم گرفتیم تا موضوع رشد ترک به روش XFEM در یک ورق کامپوزیتی را در آباکوس تحلیل و شبیهسازی کنیم. آن دسته از عزیزانی که با مواد مرکب آشنایی دارند قطعا در تعریف پارامترها و خواص مکانیکی دید بهتری خواهند داشت. از اینرو توصیه میکنیم پیش از شروع به مدلسازی این مسئله، در خصوص مواد مرکب و معیارهای شکست در این مواد اطلاعات ابتدایی را کسب کنید.
بهروزرسانی: در تاریخ 12 مرداد 95 این آموزش بهروز شد.
صورت مسئله تحلیل و مدلسازی رشد ترک در آباکوس با روش XFEM
نمونهای کامپوزیتی با ابعاد زیر در نظر بگیرید. جنس نمونه کربن/ اپکسی و جهت قرارگیری الیاف در این ماده 0 و 90 درجه است. چنانچه ترکی با طول معین در وسط این نمونه قرار داشته باشد، رفتار قطعه را در اثر باگذاری کششی در آباکوس تحلیل نمایید.
- ◄حوزه کاربرد: مهندسی مکانیک – مهندسی نساجی – مهندسی عمران
- ◄اطلاعات بیشتر در: Simuleon.com
حل مسئله آنالیز رشد ترک در نرمافزار ABAQUS
در ابتدا فایل cae مربوط به مسئله را دانلود کرده و در آباکوس فراخوانی نمایید. این فایل حاوی اطلاعات هندسی، گامهای حل، شرایط مرزی، بارگذاری و نیز شبکهبندی اجزای محدود است. از اینرو تمرکز خود را بر روی دو موضوع ماده کامپوزیت و تحلیل XFEM متمرکز خواهیم کرد.
لینک دانلود: دانلود فایل آباکوس (CAE) پروژه تحلیل رشد ترک سهبعدی ورق کامپوزیتی با روش XFEM در آباکوس از لینک زیر:
تذکر: از آنجایی که نسخه بکار رفته در مدلسازی فایل بالا، آباکوس 6.13 است، بنابراین دوستانی که نسخههای پایینتر را دارند میتوانید فایل inp مساله را از لینک زیر دانلود کنند.
پس از باز کردن فایل مذکور در محیط Abaqus، به ماژول Part وارد شده و یک قطعه از نوع Shell, Extrude (سه بعدی) به طول 11 و عمق 6 میلیمتر ایجاد کنید. این قطعه معرف ترک خواهد بود. سپس به محیط Assembly بروید و قطعه ایجاد شده را مونتاژ نمایید. از آنجایی که عمق و طول ترک، از ضخامت ورق بیشتر است لذا فاصلهای به اندازه 1 میلیمتر در هر سه بعد قطعه لحاظ کنید.
همانطور که در صورت سؤال عنوان شد، الیاف در دو راستای 0 و 90 درجه قرار گرفتهاند. از اینرو ضروری است تا خواص مکانیکی مورد نظر در این دو راستا تعریف گردد. به ماژول Property رفته و مادهای با نام T300/920_90 تعریف نمایید. مسیر Mechanical → Elasticity در پنجره باز شده را دنبال کرده و Type : Engineering Constants را برگزینید. سپس خواص مکانیکی مورد نظر را بر اساس دادههای زیر وارد نمایید.
در ادامه و با هدف تعریف معیار شکست در نمونه، مسیر Mechanical → Damage for Traction Separation Laws → Maxs Damage را دنبال کرده و مطابق تصویر زیر، به تکمیل فیلدهای مورد نظر بپردازید.
سپس بر روی دکمه Suboptions کلیک کرده و گزینه Damage Evolution را انتخاب نمایید.
مجددا با کلیک بر روی دکمه Suboptions گزینه Damage Stabilization Cohesive را انتخاب نموده و در پنجره باز شده مقدار 1e-5 را وارد نمایید.
در ادامه مقطعی از نوع Solid همگن با ماده فوق ایجاد کرده و به بخشهای نشان داده شده در شکل زیر اختصاص دهید.
با هدف تعریف جهت برای ماده، بر روی دکمه Assign Material Orientation کلیک کرده و ناحیه مشخص شده در تصویر فوق را انتخاب نمایید. سپس از Prompt Area حالت Use Default …. را برگزینید.
در پنجره باز شده Datum csys-1 را بعنوان سیستم مختصات انتخاب کرده و مانند تصویر زیر به تکمیل موارد مورد نیاز بپردازید.
حال به محیط Interaction رفته و از مسیر Special → Crack → Manager در منوی اصلی، به تعریف ترک بپردازید. برای این منظور نواحی مشخص شده در شکل زیر را در نظر گرفته و ترک ایجاد شده در ماژول Part را انتخاب نمایید.
حال باید گامهای فوق در تعریف ماده را برای راستای 0 درجه تکرار کرده و پس از آن به تعریف ترک در نواحی باقیمانده بپردازید. از اینرو و با توجه به ذکر روند در مرحله قبل، از تکرار آن اجتناب کرده و تنها به درج راهنمای تصویری در نقاط متفاوت اکتفا خواهیم کرد.
پس از تعریف جهت برای ماده فوق، به محیط Interaction وارد شده و مطابق تصویر زیر، خواص لازم برای تماس را تعریف نمایید.
از منوی اصلی، مسیر Special → Crack → Manager را دنبال کرده و مانند آنچه در مرحله قبل شرح داده شد، در دو مرحله به تعریف ترک برای نمونه بپردازید (گام اول برای سطوح کناری و گام دوم برای سطوح باقیمانده از تحلیل).
پس از اتمام مراحل فوق، به ماژول Step وارد شده و حلگری از نوع static, General با زمان 1 ثانیه تعریف کرده و در ادامه مسیر Other → General Solution Controls → Edit → step-1 را طی کنید. اخطار ظاهر شده را پذیرفته و با استفاده از تصاویر زیر به اصلاح مقادیر پیشفرض اقدام ورزید.
سپس به محیط Load رفته و مطابق تصاویر زیر به اعمال جابجایی در نقاط تعیین شده بپردازید.
از آنجایی که مشبندی ورق کامپوزیتی در فایل cae مسئله انجام شده است (روش های مش بندی در آباکوس)، میتوانید مسئله را برای حل به ماژول Job ارسال نمایید. تصویر زیر نشاندهنده کانتور تنش در نمونه کامپوزیتی مورد نظر پس از تحلیل در آباکوس است.
تجربیات خود از این تحلیل را با ما در میان بگذارید.
منبع : آکادمی نرمافزارهای مکانیک
با سلام و تشکر از سایت مفیدتان. رشد ترک فقط در حالت static general هست؟ مدلی که من مشغول تحلیل آن هستم پره توربین هست. باید دمای پره را در نظر بگیرم ولی تو حالت استاتیک نمیتونم دما در نظر بگیرم. باید حتما از کوپل حرارت و جابجایی استفاده کنم ولی توی قسمت تنظیمات خروجی philsm & psilsm وجود ندارد.آیا باید تحلیل حرارتی بکنم بعد به صورت predefined نتایج آن را وارد حل استاتیک و رشد ترک کنم؟پیشاپیش ممنون از راهنمایتون.
سلام
اگر تحلیل دمایی و مکانیکی به هم وابسته نیستند میتونید دو step متوالی تعریف کنید
سلام.با توجه به فرضیات مساله که خزش را نیز در نظر گرفته ام و هدف از تحلیل رشد ترک بر اثر خستگی حرارتی هست ناچار به در نظر گرفتن دما هستم. البته در این تحلیل گرادیان فشار و نیروی گریز از مرکز را نیز باید در نظر بگیرم.لطفا راهنمایی فرمایید چطور میتوانم از آباکوس استفاده کنم.آیا میشود ابتدا تحلیل کوپل حرارتی و جابجایی انجام و بعد به صورت predefined نتایج آن را وارد حل استاتیک و رشد ترک کنم؟ لطفا در مورد استفاده از دو استپ متوالی توضیح دهید. ممنون
واضحه
تحلیل کوپل زمانی استفاده میشه که تأثیرات به شکل همزمان اهمیت پیدا میکنه
بحثی که شما مطرح میکنید اینه که تحلیل دمایی انجام بشه، بعد تحلیل مکانیکی
مفهوم این حرف اینه که شما اثرات دمایی را در حین حل مکانیکی لحاظ نمیکنید
تعریف متوالی نکته خاصی نداره، step اول را دمایی تعریف کنید، step دوم مکانیکی
با سلام و خسته نباشید.متاسفانه هر کاری میکنم نمیتونم از دو استپ یکی دمایی و دیگری مکانیکی استفاده کنم و دائم خطا میگیره احتمال زیاد بخاطر اینه که نوع المان ها با هم متفاوت هستند!!! بدون اثر دمایی مساله را به صورت استاتیک حل کردم ممنون از راهنمایی شما. از طرفی با خوندن کوپل زمانی که فرمودید فکر میکنم باید از این حالت استفاده کنم که تاثیر هر دو همزمان در نظر گرفته شود.شما برای رشد ترک توی یک قطعه که دارای دمای بالا و حتی تاثیر خزش هست چه پیشنهادی دارید؟
معذرت خیلی مزاحمتون میشم ولی به شدت درگیر حل این مساله هستم و تنها راهنمای مطمئن و دلسوز را شما میدونم.سپاس
سلام
بررسی نداشته ام
سلام جناب مهندس سروری
ببخشید مگه نحوه مدل کردن ترک به روش xfem در اباکوس ٢٠١٧ تغییر کرده !؟؟! الان من دارم از این روش استفاده میکنم بهم پیغام اخطار میده که چرا اون wire که به عنوان ترک تعریف کردم بهش ماده و سکشن ندادم!!
این خطا رو میده!
The following part have some elements without any section assigned
ممنون اگه راهنمایی کنید
ببخشید یه سوال دیگه هم از خدمتتون داشتم برای رشد ترک میشه از روش contour integral استفاده کرد یا فقط برای باز شدگی درز ترک استفاده میشه؟
ممنون
مشکلی نداره
سلام
بله؛ نیاز به تعریف section داره
با سلام میخواستم بدونم ایا در xfem میشه از معیار هشین استفاده کرد؟
سلام
بله
با سلام شما فرمودین که در معیار هشین میشه ترک xfem رو بررسی کرد من انجام دادم با معیار کشش جدایش اوکی بود جواب داد ولی وقتی معیار هشین رو میزارم این ارور رو میده میخواستم ببینم مشکل از چی میتونه باشه.
hashin damage initiation criteria can not be used with element ….. part2
سلام
این خطا که مربوط به استفاده از معیار نیست
المانها نمیتونن از معیار آسیب شما پشتیبانی کنن
سلام
من سوالم مرتبط با پست نیست ،ولی درباره مواد کامپوزیته
میخواستم کپسول سی ان جی کامپوزیتی خودرو شبیه سازی کنم
ولی متریال و چیدمان لایه ها رو توی نت پیدا نکردم
حتی استاندارد iso 11439 رو هم نگاه کردم ،ولی اطلاعاتی درباره جنس یا خواص نبود،
اگه اطلاعاتی یا منبعی درباره خواص مواد بکار رفته و نوع چیدمان لایه ها در اختیار دارید،ممنون میشم در اختیارم بذارید،
سپاسگذارم.
سلام
میتونید مقالات مرتبط با کار خودتون را مطالعه کنید
سلام مهندس جان
چرا وقتی ترک Xfem در قسمت زیرین تیر بتنی که مدل میکنیم مشکلی از لحاظ آنالیز نداره ولی وقتی در همون مدل شبکه ای از آرماتور در قسمت فوقانی ترک قرار میدهیم، نرم افزار ارور میده.
ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
سلام
الان باید خطا را حدس بزنم؟
سلام مهندس جان
این خطارو میده
The executable standard.exe aborted with system error code 1073741819. Please check the .dat, .msg, and .sta files for error messages if the files exist. If there are no error messages and you cannot resolve the problem, please run the command “abaqus job=support information=support” to report and save your system information. Use the same command to run Abaqus that you used when the problem occurred. Please contact your local Abaqus support office and send them the input file, the file support.log which you just created, the executable name, and the error code.
اگر از سابروتین استفاده میکنید ممکنه کد مشکل داشته باشه
این خطا منشأ مشخص و راه حل یکسانی نداره
پس باید تو کد نویسی دنبال مشکل باشم؟
ممنون از راهنمائیتون
مهندس جان یه سوال دیگه هم دارم
اگر بخوام به جای آرماتور از ژئوگرید(شبکه مش بندی شده پلیمری)استفاده کنم، برای معیار شکستش از چه قسمتی و چه راهی باید استفاده کنم؟ معیار هشین یا معیار شکست داتیکیل یا….
بله
میتونید مقالات مرتبط با کارتون را مطالعه و معیار مناسب را انتخاب کنید
با سلام مجدد و خسته نباشید خدمت مهندس عزیز
مهندس جان من وقتی یک سالید سه بعدی مثلا مکعب مدل میکنم و این مکعب رو در جهت ارتفاع با پارتیشن بندی به لایه های مختلف(مثلا 4 لایه) تقسیم میکنم و ترکی در یکی از لایه ها مثلا لایه دوم از بالا ترکی مدل میکنم، اگر تنظیمات مربوط به رشد ترک و ضریب شدت تنش انجام نشده باشه، تحلیل کاملا انجام میشه، ولی وقتی تنظیمات مربوط به شدت تنش انجام شده باشه(یعنی تیک رشد ترک برداشته شده باشه و تنظیمات استپ هم انجام شده باشه) اول تحلیل ارور میده که ترک مابین دولایه قرار گرفته و ثانیا با اوکی کردن ارور اول با کمی انجام تحلیل، ارور میده و همون ارور بالا رو میده وایتدای ارور مینویسه “ترکی یافت نشد” و
The executable standard.exe aborted with system error code 1073741819. Please check the .dat, .msg, and .sta files for error messages if the files exist. If there are no error messages and you cannot resolve the problem, please run the command “abaqus job=support information=support” to report and save your system information. Use the same command to run Abaqus that you used when the problem occurred. Please contact your local Abaqus support office and send them the input file, the file support.log which you just created, the executable name, and the error code
اگر ممکنه راهنمائی بفرمائید که دلیلش چیه؟
مگه روش Xfem برای ترک بین لایه ها کاربرد نداره و گسترش ترک به لایه های بعدی رو نشون نمیده؟
با تشکر
بدون دیدن مسئله نظری ندارم
مهندس جان چجوری میتونم شکل مسئله یا فایل مسئله رو براتون بفرستم؟
وقت بررسی مسائل دوستان را ندارم
مرسی
سلام. من یک مدل شِل کامپوزیتی رو باید طراحی کنم و چغرمگی شکست رو بدست بیارم.
معیار شکست رو هشینه انتخاب می کنم بعدش
وقتی سطح مقطع رو تعریف می کنم shell composite رو می زنم . به مدل نسبت داده نمی شه.
ولی وقتی solid composite رو نسبت می دم. می شه.
علتش چیه؟؟؟ اصن سالید انتخاب کنم کارم درسته ؟؟؟. ولی مدلم shell هستش
سلام
وقتی شما قطعه را به شکل 2D-Shell در نظر بگیرید، امکان تخصیص مقطع shell در ماژول Property وجود نداره و باید از مقطع solid برای مسئله استفاده کنید
مشکلی وجود نداره
*چقرمگی صحیحه
سلام . توی این پروژه تعیین چقرمگی شکست
استاد فقط یه مدل داده . حتی جنس هم نداده
بعدش من یه پی دی اف پیدا کردم. به نام ply failure . تو اونجا جنس carbon epoxy زده بود.
بعد تمام اعدادمربوط به جنس رو داده بود
حتی اعداد مربوط به معیار هشینه. و damage evolution و damage stabilization رو همه رو داده
ولی مدلش با مدل من فرق دارع .
حالا به نظرتون این اعداد رو واسه مدلم انتخاب کنم.
صحیح هستش؟؟
خواص مکانیکی متریال را میتونید استفاده کنید، مشکلی نداره
سلام. وقتی مدل shell 3D کامپوزیتی رو برای XFEM انتخاب می کنم با این اِرور روبه رو می شم
Picked instance must contain at least one cell or solid mesh element.
چطوری اصلاحش کنم؟؟؟
سلام
کافیه یه سرچ ساده در Documentation بزنید؛ شفاف و با صراحت نوشته:
XFEM is available only for three-dimensional solid and two-dimensional planar models; three-dimensional shell models are not supported
با سلام جناب سروری.وقتی با گزینه create composite lay ups کامپوزیت طراحی میکنیم آیا در create section هم باید همون مقادیری(ضخامت و جنس و …) که در create composite lay up وارد شده رو وارد کرد؟چون section که تعریف نمیکنم ارور میده.اگه میشه راهنمایی کنید باتشکر
سلام
چه خطایی دریافت میکنید؟
یه اخطار میده اولش :the following section assignments refrence a section cannot be found in the current model.
البته job ،انجام میده ولی میخواستم بدونم تو نتیجه کار مشکلی به وجود میاد با وجود این اخطار ؟
خیر
مشکلی نیست
سلام. خسته نباشید. من یک استوانه رو با یک ترک به روش xfem شبیه سازی کردم.سپس با استفاده از وصله کامپوزیتی محل ترک رو ترمیم کردم. بار اول بدون ایجاد وصله کامپوزیتی و نسبت به اندازه گیری ضریب شدن تنش اقدام شد و مشگلی نبود ولی زمانی که با وصله کامپوزیتی انجام گردید این خطا“The elastic material along the crack front must be of the same type for the calculation of k factors” مشاهده میگردد. ممنون میشوم راهنمایی نمایید
سلام
اطلاع ندارم
با سلام.
با توجه به اینکه نرم افزار آباکوس، معیارهای شکست کامپوزیت مانند تسای هیل و تسای وو را تنها برای استفاده در پوسته ها( المان های shell و continuum shell) و مسائل تنش صفحه ای در نظر میگیرد، شما چه راهی برای بکارگیری این معیارها در مسائل سه بعدی کامپوزیت در این نرم افزار پیشنهاد میدهید؟
سلام
میتونید کد مربوط به معیار آسیب دلخواهتون را در قالب سابروتین UMAT پیاده کنید
چرا در صورت استفاده از سابروتین UMAT برای تعریف مواد در تحلیل رشد ترک به روش xfem تحلیل ارور می دهد؟ آیا سابروتین خاصی جهت تعریف مواد وجود دارد که بتوان با روش xfem استفاده نمود؟
چه اروری میده؟
سلام جناب وقت بخیر
راجب این ارور اطلاعی دارید؟
The damage model has to be specified for enriched element 49 instance part
سلام
متن خطا مربوط به تعریف معیار آسیب میشه؛ میتونید یک معیار اسیب مناسب برای مسئله تعریف و مجددا حل را امتحان کنید
با سلام
من در مورد Fracture Toughness تحقیق میکنم. میخواستم بدانم چگونه میتوان تابع شکل (f(a/w که در fracture toughness Kc به کار میرود را از آباکوس استخراج نمود.
آیا خود Kc را میتوان درخواست کرد؟
ممنون
سلام
هر خروجی دلخواهی را که مدنظرتون باشه میتونید استخراج کنید
اگر در پیش فرضهای اباکوس هم نیست میتونید با یک اسکریپت پایتون کار را انجام دهید
سلام آقای مهندس. وقتتون بخیر باشه. تشکر از زحمات و وقتی که برای پاسخ به سوالات صرف میکنید. خداخیرتون بده
مهندس بنده دارم یه پیزوالکتریک (که البته ارتوتروپیک هست ) رو مدل میکنم. ابتدا sectionایجاد میکنم بعد ماده رو assign میکنم و در قسمت بعد material orientation انجام میدم.(ترتیب درسته؟؟) در قسمت مشخص کردن راستای ماده Add. Rotation Direction و Add. Rotation و Stacking Direction رو نمیدونم چه معنایی میدن و باید چطور وارد شوند. تشکر فراوان
سلام
Documentation را مطالعه کنید
سلام مهندس
وقتی تو آباکوس به روش XFEM حلیل ترک انجام میدم(یک جسم سه لایه ای که ترک درون یک لایه و عمود بر لایه ها هست)
این ارور رو میده!
ABAQUS CANNOT USE MORE THAN ONE MATERIALS FOR THE ELEMENTS SURROUNDING A XFEM CRACK. SPECIFY STD_INT_SSSEDDUDX_CONT = MMT IN abaqus_v6.env TO FIX THIS ERROR.
The analysis has terminated due to previous errors.
Abaqus/Standard Analysis exited with an error – Please see the message file for possible error messages if the file exists.
میشه راهنمایی بفرمائید؟
با تشکر
سلام
اگر با دقت مطالعه کنید راه حل ذکر شده:
SPECIFY STD_INT_SSSEDDUDX_CONT = MMT IN abaqus_v6.env TO FIX THIS ERROR
فایل abaqus_v6.env هم از مسیر C:\SIMULIA\Abaqus\6.—\SMA\site\abaqus_v6.env قابل دسترسه
مطابق پیغام باید مقدار مشخص شده را در فایل اضافه کنید
سلام مهندس
ممنون که با حوصله جواب سوالات رو میدید
مهندس، اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید، من این فایلو پیدا کردم ولی نمیدونم با چه روشی و چه جوری باید مقدار مشخص شده رو در فایل اضافه کنم، لطفا راهنمائی بفرمائید.
با تشکر
سلام
فایل را با notepad باز و ویرایش کنید
سلام وخسته نباشید
چگونه حذف المان رو برای یک مثلا قطعه کامپوزیتی میتونم فعال کنم (سابوتین umat یا usdfld)برای آسیب نوشتم و میخوام المان های آسیب دیده حذف بشن تا با ارور اعوجاج المان روبرو نشم (از المنت دیلیشن ) استفاده میکنم ولی چون دمیج شناخته شده برای آباکوس تعریق نشده جواب نمیگیرم
تشکر
سلام
مطالعه و امتحان کنید
https://umec.ir/impact-of-ball-to-plate-with-elements-deletion-in-abaqus/
سلام واقعا خسته نباشید و به این همه صبر و شکیبایی شما باید آفرین گغت
ببخشید مهندس میشه لطف کنید نحوه اعمال تئوری مکانیک شکست چسپنده czm رو بفرمایید.یک دنیا ممنون
سلام
ممنون از حسن نظر جنابعالی
بررسی در زمینه این مدل نداشتهام
موفق باشید
با عرض سلام
مهندس سروری ارور چطوری 1073741819 رفع میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
الان شما بین سؤالتون و موضوع این پست ارتباطی میبینید؟
لطف کنید سرچ بفرمایید؛ پست اختصاصی در خصوص خطاهای حل در آباکوس وجود داره
یک راه حل هم برای این سؤال شما در همان پست موجوده
مطالعه کنید
سلام
مهندس سروری خواهشا در مورد این ارور راهنمایی بفرمایید
for*tie paire (assembly_m_surf-1-assembly_m_surf-1), adjusted nodes with very small adjustment were not printed. specify *preprint,mode=yes for complete print out.
سلام
دوست عزیز در قوانین بخش نظرات نکاتی ذکر شده که متأسفانه توجه نمیکنید
اول اینکه الان این سؤال شما با موضوع پست چه ارتباطی داره؟
سؤال غیر مرتبط با موضوع پست پاسخ داده نمیشه
دوم اینکه پست اختصاصی در خصوص خطاهای آباکوس وجود داره؛ تشریف ببرید مطالعه کنید
قبل از طرح سؤال مروری روی پرسش و پاسخهای قبلی داشته باشید
سؤال شما را قبلاً دوستان مطرح کردهاند، بنده هم پاسخ داده ام:
https://umec.ir/abaqus-errors/#comment-4567
موفق باشید
سلام…ببخشید من خواستم ببینم در مورد ماده لمینا که در قسمت متریال نرم افزار آباکوس هست اطلاعات کسب کنم….ولی توی help نرم افزار پیدا نمیکنم….اگر میشه راهنمایی بفرمایید….با سپاس فراوان.
سلام
کتاب زیر را مطالعه کنید
Mechanics Of Composite Materials Robert M. Jones
در Documentation هم زیر عنوان Defining orthotropic elasticity in plane stress توضیح داده شده