در قسمتهای قبلی از آموزش محیط Sketcher کتیا، با این محیط و جعبهابزارهای مختلف آن آشنا شدیم. در این آموزش میخواهیم به عنوان اولین تمرین کتیا، پروفیل زیر را در محیط اسکچر CATiA ترسیم کنیم. این آموزش کتیا را از دست ندهید.
تمرين کتیا | دانلود تمرینات CATiA با حل گام به گام
قطعا بعد از آموزش کتیا، انجام پروژه های عملی برای تثبیت آموزش ها بسیار ضروری است. در این قسمت تمرین های محیط های مختلف کتیا با راه حل و دانلود فایل آماده CATPart برای ایمپورت به کتیا + فایل PDF را برای شما آماده کردیم. تمامی تمرین ها بصورت گام به گام و تصویری است.
- تمرین محيط اسکچر Sketcher کتیا
- تمرينات کتیا در محیط پارت دیزاین + دانلود فایل CATPart
- مثال مونتاژ محصول در محیط اسمبلی Assembly Design
- پروژه های عملی نقشهکشی در محیط درفت Drafting کتیا
- مثال عملی محیط طراحی سطوح کتیا Generative Shape Design
- تمرینات طراحی مفهومی در محیط Imagine & Shape
- پروژه محیط FreeStyle نرمافزار کتیا جهت طراحی بدنه خودرو + دانلود فایل CATPart
برای طراحی یک قطعه، نیازمند استفاده از مجموعهای از ابزارهای مختلف، ترکیب آنها و رعایت ترتیب استفاده از آنها هستیم. حال بعد از آموزش جداگانه ابزارها (معرفی جعبهابزار Sketch-Based Features، جعبهابزار Dress-Up Features و جعبهابزارهای مهم و کاربردی در محیط Part Design کتیا)، آموزش محیط Part Design را با طراحی یک قطعه ساده شروع میکنیم. در طراحی یک قطعه، همواره باید دید طراحی داشته باشید و از قبل، روند طراحی را در ذهنتان مشخص کنید و خود را در استفاده از ابزارها، سردرگم نکنید. برای طراحی یک قطعه، همواره روشهای مختلفی وجود دارد. باید روشی را انتخاب کنید که کمترین هزینه را داشته باشد. روشی کم هزینه است که ضمن سادگی، سرعت طراحی را هم افزایش دهد و طراحی با تعداد ابزارهای کمتری انجام پذیرد. در این تمرین کتیا از محیط پارت دیزاین در خدمت شما هستیم.
در تمرین قبل، نحوه کار با ابزارهای Pad و Pocket را آموختیم. در این تمرین کتیا، آموزش محیط طراحی قطعه Part Design را با طراحی یک قطعه دیگر پی میگیریم (میتوانید تمرین قبلی را در لینک مربوطه مطالعه و فایل CATPart کتیا تمرین را در دو ورژن V5R21 و V5-6R25 دانلود کنید: تمرین اول محیط Part Design کتیا).
در تمرین کتیا قبلی (تمرین اول و دوم) با نحوه استفاده از برخی ابزارهای محیط طراحی قطعه Part Design در نرمافزار CATIA آشنا شدید و بهصورت ساده، فرآیند طراحی در این محیط را مشاهده کردید. در این آموزش کتیا با یک تمرین دیگر و استفاده از چند ابزار جدید در محیط طراحی قطعه کتیا در خدمت شما هستیم (میتوانید تمرینهای قبلی را در لینک مربوطه مطالعه و فایل CATPart کتیا تمرینات را در دو ورژن V5R21 و V5-6R25 دانلود کنید: تمرین اول محیط Part Design کتیا، تمرین دوم محیط Part Design کتیا).
در این آموزش کتیا با یک تمرین دیگر در محیط طراحی قطعه Part Design نرمافزار CATIA در خدمت شما عزیزان هستیم. به شما دوستان عزیز توصیه میکنیم که تمرینهای قبلی را حتما انجام دهید (میتوانید تمرینهای قبلی را در لینک مربوطه مطالعه و فایل CATPart کتیا تمرینات را در دو ورژن V5R21 و V5-6R25 دانلود کنید: تمرین اول محیط Part Design کتیا، تمرین دوم محیط Part Design کتیا، تمرین سوم مدلسازی در محیط Part Design کتیا). با ما در این تمرین کتیا از سری تمرینهای مدلسازی در محیط Part Design کتیا همراه باشید.
در آموزشهای قبلی از سری آموزش کتیا در محیط طراحی مونتاژ Assembly Design؛ جعبهابزارهای مهم این محیط را معرفی کردیم و با نحوه استفاده از ابزارهای محیط مونتاژ کتیا آشنا شدیم (اینجا: جعبهابزار Product Structure Tools، جعبهابزار Constraints کتیا، جعبهابزارهای Move ،Space Analysis و Assembly Features محیط Assembly کتیا). در این آموزش کتیا میخواهیم با استفاده از قطعات طراحی شده در محیط Part Design، یک مدل مونتاژ در محیط Assembly Design کتیا تولید کنیم. با ما در آموزش "تمرین کتیا: مونتاژ محصول در محیط Assembly Design" همراه باشید.
در آموزش کتیا قبلی با دو روش اصلی مدلسازی نرمافزار CATIA V5، یعنی اکسترود کردن و دوران دادن آشنا شدید. به شما دوستان عزیز توصیه میکنیم که تمرینهای قبلی را حتما انجام دهید (میتوانید تمرینهای قبلی را در لینک مربوطه مطالعه و فایل CATPart کتیا تمرینات را در دو ورژن V5R21 و V5-6R25 دانلود کنید: تمرین اول محیط Part Design کتیا، تمرین دوم محیط Part Design کتیا، تمرین سوم مدلسازی در محیط Part Design کتیا، تمرین چهارم محیط پارت دیزاین کتیا).
در قسمتهای قبلی از سری آموزشهای محیط طراحی قطعه نرمافزار کتیا با روشهای مدلسازی اکسترود کردن، دوران دادن و حرکت یک پروفیل در امتداد یک مسیر آشنا شدیم. به شما دوستان عزیز توصیه میکنیم که تمرینهای قبلی را حتما انجام دهید. در این تمرین کتیا یک روش دیگر طراحی را میآموزیم که مدل سهبعدی را با اتصال چند پروفیل و پر کردن فضای بین آنها در محیط Part Design نرمافزار CATiA ایجاد میکند. با ما در این آموزش کتیا از سری مجموعه تمرینات کتیا: محیط Part Design نرمافزار CATiA همراه باشید...
در قسمتهای قبلی از سری آموزشهای محیط Part Design نرمافزار کتیا 6 تمرین مختلف را انجام دادیم و با نحوه استفاده از ابزارهای Pad، Shaft، Sweep و Multi-Section Solid آشنا شدیم. در این تمرین محیط پارت کتیا میخواهیم یک مدل سهبعدی دیگر را با استفاده از ابزارهای Shaft، Groove و Circular Pattern در کتیا ایجاد کنیم. با ما در این آموزش همراه باشید...
در قسمتهای قبلی از سری آموزشهای محیط Part Design نرمافزار کتیا چند تمرین را انجام دادیم و با روند طراحی در نرمافزار CATIA آشنا شدیم. در این تمرین کتیا میخواهیم یک مدل سهبعدی دیگر را به صورت مشترک با استفاده از محیطهای Sketcher، Part Design و Wireframe and Surface Design کتیا ترسیم کنیم. با ما در این آموزش تصویری و گام به گام تمرین محیط Part Design کتیا همراه باشید.
در قسمتهای قبلی از سری آموزشهای محیط Drafting نرمافزار کتیا به معرفی این محیط پرداختیم و با برخی از ابزارهای مهم این محیط آشنا شدیم. همچنین نحوه تغییر استانداردها را در محیط نقشهکشی Drafting فرا گرفتیم. در این آموزش کتیا از سری آموزشهای نقشهکشی در محیط Drafting کتیا میخواهیم روی یک مدل سهبعدی، نقشه دوبعدی تهیه و اندازهگذاریهای لازم را همراه با جزئیات مورد نیاز انجام دهیم. این تمرین کتیا، اولین تمرین از سری تمرینهای نقشهکشی در محیط Drafting کتیا است.
در قسمتهای قبلی از سری آموزش محیط Generative Shape Design کتیا با اغلب ابزارهای پرکاربرد محیط طراحی سطوح پارامتری CATiA آشنا شدیم. در این آموزش کتیا قصد داریم تا با بهکارگیری ابزارهای معرفی شده قبلی یک مثال جنریتیو شیپ دیزاین کتیا (طراحی اسپیکر کامپیوتر) را بصورت گام به گام جلو ببریم. با ما در این تمرین کتیا از سری تمرین محیط Generative Shape Design کتیا همراه باشید.
در قسمتهای قبلی از سری آموزشهای محیط Imagine & Shape نرمافزار کتیا با مهمترین ابزارهای این محیط و نحوه استفاده از آنها آشنا شدیم. نحوه ایجاد، تغییر فرم و تغییر توپولوژی سطوح را فراگرفتیم. در این آموزش میخواهیم به کمک این ابزارها، یک تمرین جامع در محیط Imagine & Shape نرمافزار کتیا انجام دهیم. با انجام این تمرین کتیا، با گوشهای از قدرت و سرعت طراحی مفهومی در محیط جذاب و دوست داشتنی Imagine & Shape کتیا آشنا میشویم. با ما در این آموزش کتیا همراه باشید.
در قسمتهای قبلی از سری آموزشهای محیط FreeStyle نرمافزار CATIA با مهمترین ابزارهای این محیط و نحوه استفاده از آنها آشنا شدیم. دیدیم که در محیط FreeStyle کتیا میتوانیم یک سطح آزاد را ایجاد کرده و بهصورت پویا و با کمک نقاط کنترل، تغییر فرم دلخواه را در آن ایجاد کنیم. در این آموزش میخواهیم یک تمرین عملی جامع و قدری متفاوت با آنچه تاکنون دیدهایم انجام دهیم. در این تمرین کتیا با قابلیتهای بینظیر محیط FreeStyle نرمافزار کتیا جهت طراحی بدنه خودرو آشنا میشویم. با ما در این آموزش نرمافزار کتیا همراه باشید.